IBM Global Technology Services

 IBM Implementation Services for Cloud Computing

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης περιβάλλοντος που περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα, middleware, αποθηκευτικά μέσα, δίκτυο και εικονικές μηχανές. Έτσι η IBM προσφέρει μια πλήρη πρόταση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων Cloud (IBM - IT Services - Middleware Services - Implementation Services for Cloud Computing). Σύμφωνα πάντα με την IBM μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες:


  • Στη μείωση του κόστους πάνω από 20% μέσω της αυτοματοποίησης.
  • Στην δραματική βελτίωση του χρόνου που χρειάζεται για την εκτίμηση των προβλέψεων.
  • Στην βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών αυτοματοποιώντας τις εργασίες παραμετροποιήσεων και την καλύτερη μοντελοποίηση των συστημάτων παραγωγής 
  • Στη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με τα ανθρώπινα λάθη
Στη μείωση ή εξάλειψη των δαπανών με την βέλτιστη αξιοποίηση και αποτελεσματικότητα των διαθεσίμων πόρων.

IBM Information Protection Services


Οι υπηρεσίες Information Protection Services είναι υπηρεσίες βασισμένες στο Cloud και σχετίζονται με την συνεχή προστασία δεδομένων ως υπηρεσία φιλοξενίας στο σύννεφο. Για την παροχή αυτή, οι πελάτες πληρώνουν μόνο για τους πόρους οι οποίοι καταναλώνονται (IBM - IT Services - IBM Information Protection Services).
 Σύμφωνα με δηλώσεις της IBM η υπηρεσία προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:


  • Βελτίωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας σε ποσοστό που κυμαίνεται από 40% έως 60%
  • Τα σημαντικότερα αρχεία προστατεύονται σε μόνιμη  βάση με συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.
  • Ανάκτηση δεδομένων από τα αντίγραφα ασφαλείας πραγματικού χρόνου
  • Γρήγορη επαναφορά συστημάτων
  • Καλύτερη αξιοποίηση των υπολογιστικών πόρων
 

IBM Infrastructure Strategy and Planning for Cloud Computing 


Η IBM επίσης έχει ανακοινώσει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικές με Cloud Computing. Οι υπηρεσίες αυτές επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας προς τους πελάτες με αντικειμενικό στόχο να τους βοηθήσει αφενός να αναγνωρίσουν και αφετέρου να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες παροχής υπηρεσιών στους τελικούς χρήστες τους από ένα περιβάλλον Cloud (IBM - IT Services - Strategy and design consulting services).
Οι σύμβουλοι της IBM βοηθούν στην ανάπτυξη των καλύτερων προσεγγίσεων αναφορικά με την ανάπτυξη μοντέλων private cloud. Η πρωτοβουλία αυτή βοηθάει τους πελάτες να αναπτύξουν ένα στρατηγικό σχέδιο για την αποτελεσματική απόδοση της επένδυσης και την διασφάλιση των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: