Microsoft Office 365 - Τμηματοποίηση Αγοράς





Ανεξάρτητα με το αν ο πελάτης είναι νέα ή μικρή επιχείρηση, μικρό γραφείο ή πολυεθνική, το Office 365 προσφέρει διαφορετικές προσεγγίσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.




  • Επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις. Παρέχει πρόσβαση από παντού σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έγγραφα, επαφές και ημερολόγια. Γνώριμα εργαλεία διευκολύνουν την σύνδεση και την συνεργασία με άλλους. (Microsoft Office 365 - Small Business). Η μηνιαία χρέωση είναι €5,25 ανά χρήστη ανά μήνα. Αυτό το πρόγραμμα υπηρεσιών έχει σχεδιαστεί για έως και 25 εργαζομένους (Lipsitz J.- midsize; 2011), οι οποίοι χρειάζονται:
o       Μια λύση χωρίς αποκλειστικό προσωπικό IT.
o       Βασικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και Web site
o       Δωρεάν ηλεκτρονική υποστήριξη
o       Έλεγχο των εξόδων και πληρωμή σε μηνιαία βάση

  • Μεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρίες. Η παρούσα πρόταση προσφέρει τα εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας, ενώ το προσωπικό IT χρησιμοποιεί μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης για τον χειρισμό των δυνατοτήτων και των πολιτικών και για την παρακολούθηση της κατάστασης των υπηρεσιών από οπουδήποτε με ένα εύχρηστο εργαλείο που βασίζεται στο cloud. Όλα αυτά, με την ασφάλεια, την υποστήριξη 24x7 και την αξιοπιστία της Microsoft. Η μηνιαία χρέωση κυμαίνεται ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών από €9 έως €25,5 ανά χρήστη ανά μήνα. (Microsoft Office 365 – Enterprises). Αυτό το πρόγραμμα υπηρεσιών είναι ιδανικό για επιχειρήσεις ((Lipsitz J.-enterprise; 2011) οποιουδήποτε μεγέθους που θέλουν:
o       Εξατομικευμένη ρύθμιση παραμέτρων και έλεγχο IT
o  Office Professional Plus, υπηρεσία καταλόγου Active Directory ή εξελιγμένες δυνατότητες αρχειοθέτησης.
o       Υποστήριξη από IT administrator 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα
o       Επιλογή μεταξύ μηνιαίων και ετήσιων συμβάσεων.


 Βιβλιογραφία
  1. Lipsitz J.- midsize; (2011); "The Total Economic Impact Of Microsoft Office 365: Midsize Customers"; Forrester June 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: